Млинцевий пиріг із грибами та м’ясом🥘

Млинцевий пиріг із грибами та м’ясом🥘

Інгредієнти:

  • Борошно -1,5 склянки;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • молоко, вода — по 1 склянці;
  • олія — 50 мл.;
  • цукор — 1 ст. ложка;
  • сіль — 0,5 ч. ложки;
  • гливи — 300 г.;
  • сир кисломолочний — 300 г.;
  • телятина — 300 г.;
  • хрін столовий — 1 ст. ложка;
  • сметана — 1 ст. ложка;
  • сир твердий — 150 г.

Гливи за бажанням можна замінити печерицями. Також можна зробити млинцевий пиріг із більш простим складом інгредієнтів: для начинки обсмажити гриби з цибулею, додати сирі яйця і тертий часник, поперчити, посолити та перемішати.

Приготування:

Яйця збити із сіллю та цукром, влити молоко, воду, олію і, постійно помішуючи всипати борошно. Спекти тонкі млинці. Відварити телятину. Подрібнити гриби й обсмажити їх протягом 5-10 хвилин на сковороді з олією. Потім нарізати м’ясо та перемішати з грибами. Сир кисломолочний перемішати з хріном, сметаною і сіллю. Натерти твердий сир. Млинці складати один на один, чергуючи начинку: один змащувати сирною сумішшю, другий — посипати телятиною з грибами. Останній млинець посипати тертим сиром, прибрати пиріг у духовку на 15-20 хвилин та запекти при середній температурі до розплавлення сиру.